Natuurlijke supplementen van plankton algen

Veel mensen nemen supplementen. Er zijn veel goede merken op de markt maar ook veel troep. Ik werk ook in de praktijk met supplementen wat het herstellend  vermogen van het lichaam enorm veel goed doet.  Er zijn mensen die liever geen supplementen willen maar graag alles uit voeding willen halen. Tegenwoordig is dat moeilijk en vrijwel niet meer te doen. De bodem is vrij leeg, veel komt uit kasten en uit het buitenland en de verontreiniging is groot.

Wanneer je toch graag extra voedingsstoffen binnen wilt krijgen is plankton algen een super idee. Een natuurlijkere manier is er haast niet.  Bovendien is er geen voeding die zoveel in zich heeft als plankton algen wat je rustig onder de superfoods mag rekenen.

Om plankton zo te gaan eten, dat zullen de meeste niet doen. Maar als het nou in een capsule zit? Dat is het wel zo gemakkelijk toch. Sommige krijgen dan wel een gevoel dat ze toch een supplement nemen, maar dat is alles behalve waar. Er zit puur gedroogd plankton in meer niet.

Nou zul je denken, maar de zee die zijn toch vervuild? Hoe kan het plankton dan zuiver zijn. Dat is absoluut wel een dingetje ja. Dus moeten we opzoek gaan naar een heel zuiver merk. Het plankton van marine plankton van PlanktonHolland is enorm zuiver. Het wordt notebene ook nog gekweekt in Nederland. Niet in de zee hoor. Ze kweken het op zout oerwater.  Dit water is 130.000 jaar oud toen zware metalen nog niet bestonden. Het is geheel vrij van onzuiverheden. Ze waarborgen ook de zuiverheid en de enorme kracht van het product.

Kracht van plankton algen.

Plankton was het eerste voedsel op aarde en bevat 60 bouwstenen. het is enorm krachtig en voedzaam. Algen produceren 70% van de zuurstof in de atmosfeer. Moet je voorstellen, zonder dit plantje zouden we niet kunnen leven. Bovendien is het voedsel voor enorm veel zeedieren. Het is zo voedzaam daar kunnen we echt geen ander voedsel mee vergelijken.

Dit zit er kort uitgelegd allemaal in.:

10 (van de 13) vitamines vitamine A,B1, B2, B6, b8, C, D, E en vitamine K ,veel mineralen  zoals Jodium, Magnesium, Selenium, Zink, Calcium, IJzer, Fosfor, Zwavel, Kalium, essentiële vetzuren zoals Omega-3 EPA, Omega-6 en de vetzuren Omega-7 en Omega-9, 18 verschillende aminozuren, spoorelementen, antioxidanten, pigmenten en enzymen.

 

Dit alles wordt ook nog eens volledig door het lichaam opgenomen. Nieuwsgierig geworden? Kijk maar eens voor meer info op deze website  planktonholland 

Met de code irene10 krijg je 20% korting op deze site

 

Voor een uitgebreide persoonlijke test op voeding, tekorten, reden achter klachten, hormonen, organen enz ga naar www.persoonlijke-voeding.nl