4 personen

6/ 8 bio-wortels
10 walnoten
10 gedroogde tomaten op olie
potje bio- kikkererwten (of zelf wellen en koken)
1 blikje tonijn gestoomd in olijfolie
bio olijfolie (extra vierge)
walnootolie
bio-azijn
bio-mosterd
bio-honing

Rasp de wortel
knijp de walnoten fijn en leg ze op de wortel
knip de gedroogde tomaten klein
blikje tonijn erdoor
Giet het vocht van de kikkererwten en spoel ze goed af
Voeg de kikkererwten bij de wortels.
Maak een dressing van olijfolie,walnootolie, azijn, mosterd en honing.
meng alles goed door elkaar.
Eet dit met een glas versgeperste wortels. (van de pulp van de wortels kun je weer wortelkoekjes maken zie recept: http://www.youtube.com/watch?v=lCFRG4bVa8k

Dit recept is rijk aan omega 3 vetzuren en waanzinnig voedzaam. Zeer geschikt voor mannen omdat walnoten en vis de enige echte goede bron voor omega 3 vetzuren voor hun zijn. Vrouwen mogen ook met lijnzaadolie werken