voor 1 persoon

 

De rol

  • 2 eelt meel (kan glutenvrij)
  • 2 eelt melk (kan granenmelk)
  • 3 eieren
  • 50 gram geraspte kaas (kan plantaardig)
  • Beetje boter

 

  1. Klop de ingrediƫnten behalve de boter heel goed door elkaar
  2. Neem een koekenpan en smelt de boter
  3. Doe het mengsel in de pan en als een pannenkoek bakken
  4. Leg het op een bord of in een voorverwarmde oven als je meerdere wilt bakken (dan de hoeveelheid verdubbelen)

 

De vulling

  • Neem 200 gram groente naar keuze (ui, prei, paprika, wortel, champignons, paksoi)
  • Een scheut sojaolie
  • Verse kruiden naar keuze (peterselie, dille, bieslook)
  • Olijfolie

 

  1. De verschillende groente klein snijden
  2. In de zelfde pan maak je de olijfolie warm
  3. Roerbak de groente en giet er wat sojasaus over
  4. Als de groente knapperig warm en gebakken zijn is het klaar
  5. Zet vuur uit en knip verse kruiden naar keuze erdoor
  6. Neem de eierkoek en leg in het midden de groente
  7. Rol de eierkoek op zoals je dat ook bij sushi doet
  8. Gerecht is klaar, smakelijk