voor 1 persoon
De rol
- 2 eelt meel (kan glutenvrij)
- 2 eelt melk (kan granenmelk)
- 3 eieren
- 50 gram geraspte kaas (kan plantaardig)
- Beetje boter
- Klop de ingrediƫnten behalve de boter heel goed door elkaar
- Neem een koekenpan en smelt de boter
- Doe het mengsel in de pan en als een pannenkoek bakken
- Leg het op een bord of in een voorverwarmde oven als je meerdere wilt bakken (dan de hoeveelheid verdubbelen)
De vulling
- Neem 200 gram groente naar keuze (ui, prei, paprika, wortel, champignons, paksoi)
- Een scheut sojaolie
- Verse kruiden naar keuze (peterselie, dille, bieslook)
- Olijfolie
- De verschillende groente klein snijden
- In de zelfde pan maak je de olijfolie warm
- Roerbak de groente en giet er wat sojasaus over
- Als de groente knapperig warm en gebakken zijn is het klaar
- Zet vuur uit en knip verse kruiden naar keuze erdoor
- Neem de eierkoek en leg in het midden de groente
- Rol de eierkoek op zoals je dat ook bij sushi doet
- Gerecht is klaar, smakelijk