Cake: Suikervrij, melkvrij, glutenvrij

  • 300 gram glutenvrije meel (soorten kun je zelf beslissen)
  • 3 grote rijpe bananen
  • 1,5 tl bakpoeder
  • 100 gram gemengde noten
  • 115 gr bio-boter
  • 170 gram erythritol met chocoladesmaak (suikervervanger)
  • 2 grote of 3 kleine eieren
  • 125 ml plantaardige melk
  1. Smelt de boter in pannetje maar laat niet te heet worden.
  2. Meng vervolgens de erythritol erdoor, de plantaadige melk en de eieren erdoor.
  3. De bananen even in blender kleinmaken en bij het mengsel voegen
  4.  Daarna in de blender ook even de noten kort hakken en ook door het mengsel verdelen
  5.  Alles goed gemengd is doe je het meel en de bakpoeder er vervolgens doorheen.
  6. Cakeblik wat bakpapier in leggen
  7. Op het bakpapier de cakemix
  8. 180 graden

 

waar krijg je erythritol

https://www.greensweet-stevia.nl/nl/sweet-chocolade-400-g.html

code irene-20 krijg je 20% korting