Cake: Suikervrij, melkvrij, glutenvrij
- 300 gram glutenvrije meel (soorten kun je zelf beslissen)
- 3 grote rijpe bananen
- 1,5 tl bakpoeder
- 100 gram gemengde noten
- 115 gr bio-boter
- 170 gram erythritol met chocoladesmaak (suikervervanger)
- 2 grote of 3 kleine eieren
- 125 ml plantaardige melk
- Smelt de boter in pannetje maar laat niet te heet worden.
- Meng vervolgens de erythritol erdoor, de plantaadige melk en de eieren erdoor.
- De bananen even in blender kleinmaken en bij het mengsel voegen
- Daarna in de blender ook even de noten kort hakken en ook door het mengsel verdelen
- Alles goed gemengd is doe je het meel en de bakpoeder er vervolgens doorheen.
- Cakeblik wat bakpapier in leggen
- Op het bakpapier de cakemix
- 180 graden
waar krijg je erythritol
https://www.greensweet-stevia.nl/nl/sweet-chocolade-400-g.html
code irene-20 krijg je 20% korting