- 2 eetlepels olijfolie
- 2 x rode wijnazijn
- 2 theelepels Citroen poeder
- 2 theelepels zwarte Knoflookpoeder
- 1 theelepel Bamboezout
- flink wat tijm
- 4 zalmmoten
- 750 gram Cherry tomaat
- kleine venkel
- 1 ui
Doe de olijfolie, rode wijnazijn, citroenpoeder, knoflookpoeder het zout en de gedroogde tijm samen in een bakje en meng dit goed.
Leg de zalmmoten in deze marinade en laat het daar even in liggen
Snij de venkel en ui in kleine stukjes
Neem een grote ovenschotel en leg de gemarineerde zalmmoten in de ovenschotel
leg alle groente er omheen
De marinade doe je over de groente en de vis
alles gaat op 180 graden 18 tot 20 minute gaar bakken.
Lekker met aardappelgarnituur
Ik heb 4 kookboeken geschreven (of samen geschreven)
- Natuurlijk samen koken (enorm dik en enorm kleurrijk)
- Gezonde wereld gerechten
- Koken met Irene (of te wel koken met allergieën)
- Oudhollands bakboek (oude recepten in een gezond jasje)
Nu alle boeken maar 10 euro. Mail me en ik stuur ze op.
https://www.persoonlijke-voeding.nl/boek.php