Beste Irene,

Ik wil in het kort even vertellen hoe het mij vergaan is nadat ik in februari bij je geweest ben voor een voedingsadvies, omdat ik dat best wel bijzonder vind. Er kwam uit naar voren dat ik allergisch was voor tarwe en ik had meteen een goed gevoel bij het dieet dat je me adviseerde. Dat ben ik dan ook gaan doen.

In het voorjaar kreeg ik nav bevolkingsonderzoek de diagnose DCIS (voorstadium borstkanker). Ik heb niet het advies van het ziekenhuis gevolgd om te amputeren, maar ik ben een alternatieve therapie gaan doen: de Hulda Clark therapie.Het sprak me aan vanwege het verband wat ze legt tussen kanker en parasieten en gifstoffen. Ik ben het dieet gaan doen (wat aardig aansloot), reinigingskuren (waaronder de parasietenkuur voor de darmen die jij ook genoemd had!) en ik ben de ‘zapper’ gaan gebruiken om de overige parasieten te elimineren.

Om een lang verhaal kort te maken: deze therapie heeft heel goed geholpen en na een half jaar was zelf het ‘onrustige’ weefsel (cystegevoelig) waar ik al langer last van had, helemaal hersteld!

Ik vond het de moeite waard om je dit te laten weten, ook al omdat je mij toen ook de parasietenkuur van Hulda Clark geadviseerd voor het geval de darmparasiet die ik een aantal jaar geleden had gehad niet helemaal verdwenen was. Ik weet niet of het jou bekend was dat ze ook hele goede resultaten had gehad met kanker, dat is helaas nog niet zo bekend. Meer informatie staat op de website: www.huldaclark.tk

Inmiddels ben ik mijn eigen coachpraktijk ‘Zon op Aarde’ begonnen en ik wil mijn ervaringen ook gaan gebruiken om vrouwen die in dezelfde situatie komen te helpen hun eigen weg te zoeken en te begeleiden bij alles wat er op hen afkomt.

Ik geef ook cursussen en trainingen en op 24 en 31 januari is er in Roermond een 2-daagse training ZijnsoriĆ«ntatie, interessant voor iedereen die op zoek is naar verdieping, zichzelf wil ontwikkelen of gewoon wil leren hoe die zichzelf kan begeleiden om het dagelijks leven wat ‘lichter’ te maken. (zie ook de bijlage)

Alsnog hartelijk dank voor jouw advies wat dus een goede opstart bleek voor de rest van het jaar!

Vriendelijke groeten,
Nelie van der Horst