1,5 liter water moet je drinken dagelijks! Ohh, we horen het continue, maar waarom eigenlijk? De meeste mensen hebben een vocht te kort en zijn zelfs hun dorstprikkel kwijt geraakt. De dorstprikkel is een hongerprikkel geworden en hierdoor wordt je dikker. Bovendien wanneer je te weinig drinkt zullen afvalstoffen zich ophopen en bewaard worden in je vet.
Maar goed waarom moet we zoveel drinken?

Alleen als je genoeg water drinkt, raak je afvalstoffen kwijt. Vrijwel elke ziekte ontstaat door afvalstoffen, zo simpel is dat. Afvalstoffen ontstaan in eerder instantie omdat je leeft en je stofwisseling afvalstoffen produceren, maar ook ongezonde voeding, stress end produceren afvalstoffen.. Drink je niet genoeg, blijft het in je lichaam en daar hoopt het op. Doordat er steeds meer afvalstoffen vast blijven zitten in je lichaam ontstaan er ziektes.

Ontstekingen is een redmiddel van het lichaam om zijn afvalstoffen kwijt te raken. Vaak hebben mensen een hoog LDL (SLECHT CHOLESTEROL) dit is meestal een teken dat er kleine chronische ontstekingen in het lichaam zitten door teveel afvalstoffen. Dit cholesterol heeft als doel om scheurtjes en verwondingen te repareren. Wat doen wij, cholesterol verlagers nemen, dus weer wordt het lichaam beklemmend zichzelf te helpen. Heb je een slecht cholesterol drink dan eens wat meer water en  ontgift je lichaam, waarschijnlijk verdwijnt het vanzelf.

Wist je dat 80% van alle klachten het lichaam kan oplossen met de juiste voeding, genoeg drinken en rust? Maar wij grijpen naar medicijnen die het lichaam belemmerd zich zelf te helpen. Resultaat is meestal andere klachten die vroeg of later terug komen en vaak weer wat erger dan de oorspronkelijke klacht zoals b.v hoofdpijn of een verkoudheid.

Dus begin al eens zelf met drinken van gewoon WATER! Dan kan het lichaam beginnen met ontgiften. Werkt dat afdoende dan ga je een detox doen, om te helpen zie, mijn E-book DE NATUURLIJKE DETOX http://reset.ebooksale.nl/
ONTGIFTINGSORGANEN

We hebben verschillende organen die allemaal ook een taak hebben om te ontgiften. Hieronder staan ze en kan je zien wat ze doen.
LEVER: breekt cellen af, ontgift medicijnen, schadelijke stoffen uit o.a de voeding
NIEREN: verwijderd bloedplasma en afvalstoffen uit het bloed en wat de lever aanbied
DIKKE DARM verwijdert ontlasting, dode bacteriën en parasieten
HUID: wist je dat deze het meeste ontgift door zweten wel 40 tot 60% aan afvalstoffen
LYMFE: verwijderd afvalstoffen en is enorm belangrijk dat je naast water veel beweegt
LONGEN verwijderd zuren stofwisselingsafval kooldioxide en giftige stoffen
HAREN EN NAGELS verwijderen eiwitten, pigmenten en mineralen zouten
Wanneer de ontgifting stagneert door b.v te weinig te drinken ontstaan klachten die zeer divers zijn. Vaak na lange tijd ontstaan er leverzwakte en galstenen, nierstenen die hierdoor voor een hoge bloeddruk kunnen zorgen. De darmen die verstopt zijn, zullen het bloed met afvalstoffen voorzien, lymfe die verstopt kan weer oedeem geven en later kanker, artritis enz. Het immuniteitssysteem  en zelf zuiverings mechanisme verzwakt enorm bij een tekort aan water. Zo ontstaan er langzaam maar zeker welvaartsziekte.

Dus wat moet je doen:
1) Minimaal 1,5 liter zuiver water drinken
2) Detox 2 x per jaar (eventueel met mijn E-book DE NATUURLIJKE DETOX, maar ook in mijn andere boeken staan detox: BIJ HUIDKLACHTEN, doe DE detox uit HET boek, Een mooie en vitale huid, bij overgangsklachten doe de detox uit het boek: Wegwijs in de overgang, basis korte detox staat in het boek een gezonde eter voelt zich beter.
3) Veel wandelen en bewegen om de longen, lymfe enz te stimuleren
4) Eet geen zooi, meer dan 90% van het supermarkt eten zit wel iets in wat slecht in, dus maak het zelf met pure bio-producten
5) Vermijd drinken en voedsel die juist vocht onttrekt in plaats van dat het toevoegt als koffie, zwarte thee, frisdranken en alcohol
6) Slaap genoeg
7) Regelmaat in je leven
8) Minder schelmpjes voor je neus, doe eens wat anders
9) Negatief zijn en voelen is ook funest
10) De tip op de eerste plaats nog eens lezen.

Heb je al klachten en wil je weten wat jij moet doen en eten om je zelfgenezings mechanisme weer te activeren, kijk dan op www.persoonlijke-voeding.nl