DRINKEN UIT GLAS IS DE BESTE KEUZE EN NEEM JE EEN FLASKA FLES DAN  GEBEURT ER IETS BIJZONDERS, wat lees gauw meer.

EERST WAAROM GEEN PLASTIC, naast dat plastic enorm milieu belastend is!!!!

In veel plastic flessen zit BPA wat een zeer ongezonde weekmaker is. Er zijn op de markt vele soorten plastic flessen waar dit niet inzit. Er staat dan groot op de verpakking  BPA vrij. Dan denk je, ohh mooi dan neem ik die want dat is gezonder. Maar er zijn nog andere weekmakers zoals BPB, BPF, Fltalaat enz enz. Je kan je dus afvragen of dat er dan misschien wel inzit. Want zou dit er namelijk niet inzitten dan is het plastic zo absurd hard dat het heel snel kapot gaat. Dus je kan er eigenlijk wel van uitgaan dat in vrijwel elke plastic fles één of andere weekmaker zit die ook erg ongezond is. Beste tip is dan: WAAROM STAP JE NIET OVER OP GLAS ..

WAT IS ER ZO ONGEZOND AAN WEEKMAKERS?
De weekmakers hebben een zeer ongezonde werking.  Ze noemen dit ook wel xeno-oestrogenen. Deze hebben een zeer negatief effect op onze hormoonhuishouding. Ze gaan namelijk op de oestrogeen receptoren zitten waardoor het natuurlijke oestrogeen geen plek meer heeft en het oestrogeen gehalte in ons lichaam enorm stijgt. Dit synthetische hormoon kan veel klachten geven zoals moe, PMS, overgangsklachten en IS zelf in verband  gebracht met kanker en stofwisselingsziekte. Ook kun je er dikker van worden, enorme borsten van krijgen en kan de hersenen negatief beïnvloeden. Dus probeer zoveel mogelijk plastic te mijden.

DE OPLOSSING is voor mij uit glazen flessen drinken en ik verander mijn kraanwater met een FLASKA FLES  (zo meer hierover)
Dat bronwater in glas vrijwel niet te krijgen is in Nederland is echt te absurd voor woorden, echt alles zit in plastic, en het water wat in glas zit betaal je bijna 2 euro voor nog geen 750 ml.  Maar dat kan ook goedkoper. Woon je langs de grens van Duitsland waar ze wel heel veel glazen flessen water verkopen voor normalere prijzen, ga dan daar je water halen. Ik heb het kinsiologisch uitgetest en het water van REWE uit de vulkaan eifel is de beste en smaakt ook erg goed (lichte bubbels).  Maar er zijn ook mensen die kraanwater drinken en de vraag is wat is beter bronwater uit plastic of kraan water. Daar is een heel nieuw artikel over te schrijven. Maar je kunt kraanwater wel veranderen, je kunt het zuiveren (vele manieren voor)  maar je kunt ook nog  de energie van het water enorm veranderen want die is namelijk zo slecht. Nou denk je energie van het water?

Ja ons water is doods en bevat geen kristallen meer wat juist zo gezond zijn. Daarom drink ik naast bronwater uit glas ook kraan water uit glazen FLASKA flessen (nadat je het hele artikel hebt gelezen zul je begrijpen wat er gebeurt als je bronwater uit glas ook nog eens in Flaska flessen doet, dan heb je helemaal mooi gezond water volop kristalen.

Maar begin gewoon eerst eens met alle plastic flesjes weg te doen en over te stappen op de glazen Flaska fles. In deze fles doe je Kraanwater en dan gebeurt er iets in die fles met wat water dat is zo bijzonder. Er ontstaan enorme mooie kristalen, klinkt wat wazig en daarom is het doorlezen hoe zoiets kan en ook wetenschappelijk is vastgelegd een mooie eyeopener.  Flaska

 

DE ONGEKENDE WONDERENWERELD VAN WATER

Ik werd enorm getriggerd toen ik een documentaire zag over hoe water in staat is om te laten zien wat je voelt.  Ze lieten zien dat water reageert op muziek en hoe water veranderd in iets positiefs als je er iets liefs tegen zegt en in iets  negatiefs als je er tegen scheld. Wazig dacht ik, maar hoe meer ik me er in verdiepte, hoe meer het mijn aandacht trok en eigenlijk schrok ik best  wel. Er is niks alternatief aan, sterker nog het is gewoon wetenschappelijk bewezen. Dat is de rede waarom ik alleen nog maar water uit Flaska glazen flessen drink. (en voor met milieu uiteraard)

Water is veel meer dan een vloeistof alleen. We hebben allemaal in de winter wel eens kristallen op de ruiten gezien van bevroren water. De kristallen zijn prachtig en geen enkele ziet er het zelfde uit. Masaru Emoto is jaren geleden begonnen met het onderzoek naar water en de kristallen die het vormt. Hij kon op een gegeven moment zelfs foto’s maken van deze kristallen. De bevroren water kristallen. Hij ontdekte dat de kristallen veranderde op het moment als ze er tegen gingen praten. Hij ze “ik hou van je” tegen het water, vroor het in en maakte een foto, prachtig kristal kwam tevoorschijn.

Ook zei  hij“ ik haat je” tegen het water (wat allemaal uit dezelfde bron kwam) het kristal was enorm lelijk. Ook ging hij wereldwijd water halen uit verschillende bronnen zoals Lourdes. Het was adembenemend hoe mooi deze kristallen zijn. Dat betekend dus dat de trilling van het water veranderd op het moment als het in aanraking komt met positiviteit en negativiteit.

kristal-2                                       kristal-1   bovenste is heavy metal, tweede klastieke muziek, derde is ik haat je en de laatste ik hou van je

Ook water wat een gebed van een boeddhist had ondergaan werd een ongelofelijke mooie kristal, terwijl het water uit vervuilde meren geen kristallen meer konden vormen, net als het kraanwater waar chloor aan wat toegevoegd, dit water vormt van nature geen kristallen meer.

 

krsital-3

Zijn experimenten zijn de wereld rond gegaan en iedereen was onder de indruk, helaas is het weer in het vergeet boekje gekomen, maar dit is te bijzonder om het te laten gebeuren vandaar dat ik er aandacht aan besteed.

 

Dus dat laat al zien hoe belangrijk het is hoe we met elkaar omgaan, met onze kinderen, dieren en planten. De energie van woorden doet enorm veel want wij mensen, dieren en planten bestaan ook het voornamelijk water, dus dat water in ons lichaam zal absoluut veranderen op het moment dat we er respectvol mee omgaan maar zal ook negatief worden als we hatelijk zijn of negatief denken. Ook de  mensen met de zogenaamde groene vingers kun je hiermee verklaren. Dat zijn mensen die met liefdes gevoelens hun planten verzorgen en daar reageren planten op. Want ook met planten hebben ze deze bovenstaande proef gedaan en het was adembenemend om te zien hoe een plant groeide bij liefde en hoe de plant die ik haat je heeft gehoord verslapte. De plant die genegeerd werd was er het ergste aan toe. Zo werkt dat ook met mensen en kinderen. Vaak is geen aandacht nog erger dan negatieve aandacht, hoewel dat iemand ook enorm kan tekenen dat zien we bij de kristallen maar ook bij de planten en de pot met rijst.

Ook heeft hij experimenten met muziek gedaan. Hij liet Mozart en Bach aan water horen, de kristallen waren prachtig en ongeveer steeds het zelfde bij dezelfde muziek. De kristallen beelden letterlijk de muziek uit.  Daarna hadden ze heavy metal muziek  aan het water laten horen, De kristallen die vormde zagen er niet uit, ze waren lelijk en chaotisch. (zie bovenaan de foto strip)  Dus als mensen hierna constant luisteren  zal dat zeker een slechte invloed hebben op je.

Ook hebben ze het geprobeerd om mooi plaatjes van een zon, dolfijnen, bergen, tempels bij het water te leggen en ook hierbij gebeurde er wonderlijke dingen met het water, de kristallen werden zo mooi, vaak adembenemend.  Zelfs reageert het water op een geschreven naam, zoals liefde en dankbaarheid dat werd dan op een blaadje geschreven en bij het water gelegd. Het water veranderde en de kristallen kregen het uiterlijk van liefde en dankbaarheid, of als je iets anders erbij schreef vormde er kristallen die bij dat woord horen.

Het woord engel bijvoorbeeld is prachtig een rond kristal met in het midden leeg, net als de lichtgevende krans die wij ons voorstellen bij een engel. Satan had ook een krans maar dan lelijk schuimend.

Water is zelfs instaat om deze gevoelens door te geven, zo hebben ze water van meren proberen te veranderen door het toe te spreken, en na water-kristallen onderzoek bleek dat ook te zijn gebeurt, sterker nog ze zagen zelfs hoe het meer schoner werd hierdoor.

Het is een  bijzondere materie als je hierin verdiept zal je leven veranderen hierdoor. Die van mij zeker, ik ga nog bewuster met mijn omgeving om, de mensen, dieren en planten. Ik zend positieve gedachte en woorden uit naar iedereen maar ook het water wat ik drink. Daarom drink ik water uit een Flaska fles waarin een symbool is ingegraveerd met behulp van TPS  procede, een vibrationeel programma dat bestaat uit verschillende vormen van info uit de natuur. Deze info wordt aan het water overgebracht in 15 minuten als jij je fles vult. Wil je een fles of meer onderzoeken lezen ga dan naar www.flaska.nl

Er is  nog een doel te ontdekken in dit onderwerp, dus heeft je het aandacht gepakt lees eens een boek van deze goede man.

Meer info;zie you tube  DR Masaru Emoto

zie uitleg nog een stukje mijn video