Wanneer je winterhanden of tenen hebt, is dat natuurlijk zeer vervelend en vaak lijkt het dat je weinig kan doen. Toch zal ik wat tips voor je opschrijven waar je verbetering meer krijgt.

Best veel mensen hebben er last van, maar liefst  10% dus je bent niet de enige. Maar door de warme huizen en kleding is het aan doening wat niet meer zo opvallend is, behalve de extreem
ernstige gevallen die hebben er veel last van.

Normaal verwijden de bloedvaten zich bij warmte, maar bij mensen met deze aandoening gebeurt dat niet of heel traag waardoor het bloed zich gaat ophopen. Dit beschadigd de weefsels eromheen en dit geeft weer die rood paarse kleur, jeuk, tintelingen, pijn en zwellingen.

WAT KAN JE ZELF DOEN.

1) Neem dagelijks Arniplex van het merk bloem. Neem alleen deze want de combinatie van arnica soorten maakt dat het zo goed werkt. 3 x daags 20 druppels. Dit product werkt geweldig op de bloedvaten die het laten verwijden.

2) Zorg dat je goed diep ademt want als je oppervlakkig ademt is dat niet bevorderd voor de doorbloeding.

3) Eet meer verwarmend voedsel. Je hebt namelijk thermische karakters in voeding. Zo is peper thermisch warm  en pepermunt is thermisch koud. Dat voel je zelf ook. Maar alles wat je eet doet dit in het lichaam. De kunst is om nu thermisch warm voedsel te eten elke dag en de koude dingen 100% weg te laten. Je stookt als het waren je kachel wat op in je lichaam wat bevorderd is.
lEES MEER HIEROVER IN MIJN BOEK “Te koud? Te warm? Eet wat bij je past! “‘ VOOR MAAR 14,95

4) Neem extra vitamine D3 in de winter (werd vroeger toegepast) 2000 IE  (code 221292 krijg je 20% korting op deze site)

5) Wisselbaden als je het al hebt (3 min warm en 30 sec koud, dan weer warm)

Bij vragen zie mijn website.