SNELLE COURGETTESOEP
• 1 liter water
• 2 biologische bouillonblokjes
• 3 courgettes, in stukken gesneden
• Rijstcuisine
• 1 druppel venkelolie
• 1 druppel rozemarijnolie (uiteraard kun je ook de kruiden toevoegen)
• 1 druppel kruidnagelolie
• 1 druppel basilicumolie
• zout en peper
✓ Kook het water met de bouillonblokjes.
✓ Als het water kookt, voeg je de courgettes toe
✓ Kook dit even tot de courgettes zacht zijn
✓ Pureer het geheel met de staafmixer
✓ Neem de rijstcuisine en doe hierin de druppels olie.
✓ Serveer de soep met een beetje gearomatiseerde rijstcuisine naar smaak
Als je de soep wat laat afkoelen tot ongeveer 50 º en je eet hem dan met de rijstecuisine met de essentiële oliën erin, heeft de soep een
geneeskrachtige werking. Boven de 50 º neemt de geneeskrachtige werking langzaam wat af. Uiteraard kan je ook met kruiden werken.
In mijn soepjes E-book vind je bijna 50 soepjes. Van 10 euro nu 5 euro
Mail me en ik stuur e-book op Irene.lelieveld@home.nl