SNELLE COURGETTESOEP
1 liter water
2 biologische bouillonblokjes
3 courgettes, in stukken gesneden
Rijstcuisine
1 druppel venkelolie
1 druppel rozemarijnolie (uiteraard kun je ook de kruiden toevoegen)
1 druppel kruidnagelolie
1 druppel basilicumolie
zout en peper
Kook het water met de bouillonblokjes.
Als het water kookt, voeg je de courgettes toe
Kook dit even tot de courgettes zacht zijn
Pureer het geheel met de staafmixer
Neem de rijstcuisine en doe hierin de druppels olie.
Serveer de soep met een beetje gearomatiseerde rijstcuisine naar smaak


Als
je de soep wat laat afkoelen tot ongeveer 50 º en je eet hem dan met de rijstecuisine met de essentiële oliën erin, heeft de soep een
geneeskrachtige werk
ing. Boven de 50 º neemt de geneeskrachtige werking langzaam wat af.  Uiteraard kan je ook met kruiden werken.

 

In mijn soepjes E-book vind je bijna 50 soepjes. Van 10 euro nu 5 euro

Mail me en ik stuur e-book op Irene.lelieveld@home.nl