Wanneer je  MCAS hebt zijn je mestcellen overactief en kunnen onderandere histamine afgeven wat enorme klachten kan geven. Er zijn wel 50 redenen die hiermee te maken kan hebben. Je immuunsysteem is dan ontregeld en daar reageren je mestcellen heel heftig op.  De redenen zijn enorm waarbij voeding, stressreductie, tekorten aanvullen maar ook eens naar je leven en emoties kijken alle van groot belang is.

Emotionele blokkades die vastzitten in je lichaam kan  een grote reden zijn / hoofdreden waarom je mestcellen overbelast zijn. Bij MCAS wilt je lichaam je beschermen tegen de buitenwereld en een goed voedingspatroon kan enorm helpen maar als er emotionele blokkades vastzitten in je lichaam dan zal je echt eerst dat moeten weghalen voor je blijvend resultaat zult krijgen. Deze emotionele blokkades zitten als een bol negatieve energie in je lichaam vast, deze energie kan zo groot zijn als een meloen en verstoren de cellen en kan dus MCAS mestcel problemen geven. Dit kan je hebben overgeeft of ontstaan toen je in de buik zat, maar meestal loop je emotionele onbalansen en blokkades op in je leven bij alles wat je hebt meegemaakt.

Dus heb je alles al gedaan op voedingsgebied maar je blijft klachten houden is het heel belangrijk dat we op emotioneel gebied gaan opruimen. Dat doe ik door middel van The body-emotion code van Dokter Bradley Nelson kan ik je helpen. Een methode waarbij ik echt kan uittesten via kinesiologie welke blokkades achter je klachten zitten. Deze blokkades haal ik weg en ruim ik op. Zo’n sessie gaan online op afstand. Klinkt apart maar ik kan via een foto testen en ook blokkades weghalen. We staan met elkaar in verbinding via een groot energieveld en ik kan heel gemakkelijk hierop inloggen en werken.

Je krijgt na een sessie ook een oefening hoe je zelf kan werken op deze blokkades.

Lees maar eens op

https://www.persoonlijke-voeding.nl/body-code.php

verder raad ik je aan om mijn e-book te lezen. Wat MCAS    redenen achter histamine .

wegwijs in Histamine kost nu maar 15.- en is leesbaar via PDF bestand.

Mail me voor het e-book wat echt stuk meer duidelijk maakt irene.lelieveld@homenl.

 

Voor 195 euro krijg je 2 voedingstesten, 2x sessies body code 10 mails begeleiding en het e-book.