BIETENPANNENKOEKEN
10 MINUTEN Ontbijt
INGREDIËNTEN
½ banaan
60 gram voorgekookte rode
biet, geraspt
1 el kokosolie
2 eieren (mag je geen ei dan zijn er eivervangers te koop)
2 el plantaardige yoghurt
1 tl kokosrasp,
eventueel geroosterd
1 tl kaneel
1 tl vanille-extract
1 el hennepzaad
1. Prak de banaan in een kom. Voeg de eieren, de geraspte
rode biet, de kaneel en het vanille-extract toe en roer
tot een beslag.
2. Verhit de kokosolie in een koekenpan op middelhoog
vuur. Schep 3 hoopjes beslag in de koekenpan en bak
de pannenkoeken 2 – 3 minuten per kant.
3. Stapel de pannenkoeken op een bord en garneer met
de Griekse yoghurt, de kokosrasp en het hennepzaad.
Vervang de plantaardige yoghurt
VOEDINGSWAARDEN KCAL: 448
Koolhydraten: 15,5 gram, Eiwitten: 23 gram, Vetten: 32 gram, Vezels: 4 gram
Beste probiotica: lees hier mijn top 7 van dit moment (leefpuurnatuur.nl)