BIETENPANNENKOEKEN

 

10 MINUTEN Ontbijt

 INGREDIËNTEN

½ banaan

60 gram voorgekookte rode

biet, geraspt

1 el kokosolie

2 eieren  (mag je geen ei dan zijn er eivervangers te koop)

2 el plantaardige yoghurt

1 tl kokosrasp,

eventueel geroosterd

1 tl kaneel

1 tl vanille-extract

1 el hennepzaad

 

 

1. Prak de banaan in een kom. Voeg de eieren, de geraspte

rode biet, de kaneel en het vanille-extract toe en roer

tot een beslag.

2. Verhit de kokosolie in een koekenpan op middelhoog

vuur. Schep 3 hoopjes beslag in de koekenpan en bak

de pannenkoeken 2 – 3 minuten per kant.

3. Stapel de pannenkoeken op een bord en garneer met

de Griekse yoghurt, de kokosrasp en het hennepzaad.

Vervang de plantaardige yoghurt

 

 

VOEDINGSWAARDEN KCAL: 448

Koolhydraten: 15,5 gram, Eiwitten: 23 gram, Vetten: 32 gram, Vezels: 4 gram

 

 

 

Beste probiotica: lees hier mijn top 7 van dit moment (leefpuurnatuur.nl)