Eerste hulp middel op vakantie bij Misselijk door REISZIEKTE of door een VOEDSELVERGIFTIGING?

Ik ga op vakantie en ik neem mee:
1) Metaginger : bij misselijkheid, reisziekte en voedselvergiftiging
2) Probactiol Duo: Bij diarree, en darmklachten/ voedselvergiftiging

De vakantie is begonnen en die start meestal met uren in de auto, bus , vliegtuig of een boot te zitten en daar kun je behoorlijk misselijk en ziek van worden. Frisse lucht, meekijken en niet lezen kan helpen, maar bij vele is dat niet voldoende.

Ook kun je op vakantie gemakkelijk een voedselvergiftiging oplopen en dat is ook geen lolletje.

Neem als eerste hulp MetaGinger mee op vakantie tegen misselijkheid en eventueel bij voedselvergiftiging. Het is goedkoop, een klein pakje en je neemt het pilletje 1 uur voor het reizen of zodra je het voelt opkomen, als je een voedselvergiftiging hebt neem je het paar dagen achter elkaar tot je vertering weer tot rust is gekomen.

Metaginger: is een product waar gingerolen inzit. Dit is een stof uit gestandaardiseerd gemberextract. Gember heeft van nature een positief effect op de maag, maar puur alleen de gember eten heeft in vergelijking met dit product weinig effect want je heb juist specifiek veel van het stofje Gingerolen nodig uit gember dit om je maag en spijsvertering tot rust te brengen en de misselijkheid te verminderen.

Kinderen van 6 tot 11 mogen 1 per dag
Vanaf 12 jaar 1 tot 3 per dag

https://www.nutritioncompany.eu/nl/metaginger
Met de code 221292 krijg je 20% korting Dan kost hij maar 8,75.

Ook raad ik je aan om probiotica mee te nemen op vakantie en specifiek die het hardste nodig is op vakantie bij diarree en andere ellende die je kan ervaren. Dat is probactiol Duo. Een probiotica die je een paar dagen achter elkaar neemt
https://www.nutritioncompany.eu/nl/bactiol-duo-15-capsules

Kan je juist niet poepen op vakantie kan dat komen doordat je angstig of schaamt te poepen (vaak openbare wc) en hoe je het lang op. Wat ik altijd doe is op de wc bril gaan staan en dan hurken. Zo raak je niks aan en zit je in een goede poep houding waardoor het vaak toch veel makkelijker gaat. Vooral niet ophouden. Werkt dat niet voldoende is er een probiotica die de ontlasting zachter kan maken dat is Probactiol senior (stomme naam)
https://www.nutritioncompany.eu/nl/bactiol-senior-nf-30

Voor kinderen heb je nog probactiol junior

https://www.nutritioncompany.eu/nl/probactiol-bactiol-junior-capsules

 

Meer weten kijk op www.persoonlijke-voeding.nl