Er zijn tegenwoordig veel goede merken op de markt maar Amanprana blijft toch wel in mijn ogen één van de beste hoe ze bezig zijn. Niet alleen erg gezonde producten die voeding echt inzetten als medicijn, maar ook dat alles 100% biologisch is en ze houden enorm veel rekening met milieu, mensen, dieren en de wereld.
Wat kun je verwachten van dit merk
1) Alles zit in glas en kan hergebruikt worden, zijn mooie potten en leuk voor in de keuken
2) Papier is biologisch
3) Etiketten zijn gemaakt van afval van de suikerrietplantage
4) inkt is biologisch
5) Lijn is biologisch
6) Werken met Fair world en fair trade (eerlijke handel) en fair world gaat veel dieper gaat nog als fair trade. Fair world let nog meer op de boeren, ontwikkeling van vrouwen in de wereld.
7) Producten zijn naast 100% biologisch ook echt eerlijk
8) Kokosbloesemsuiker wordt bijvoorbeeld uit de bloesem van de kokosboom gehaald en er worden geen bomen voor gekapt
9) Producten hebben een hele hoge bovis waarde (geeft veel energie) lees meer www.persoonlijke-voeding.nl/blog/weetjes/wat-is-een-boviswaarde/
10) Producten hebben een hele hoge ORAC waarde dus zeer hoog in anti-oxidanten
11) Voeding als medicijn is hun motto en dat zie je terug in hun geweldige kruiden mixen, hun gezonde latte, olie, eigenlijk gewoon in alles.
12) Niks is geraffineerd of bewerkt het zijn pure producten, kokosolie is erg puur en geraffineerd.
13) Ze werken met een gedachte achter de producten ik zal zo wat producten beschrijven.
Latte
Maak het met heet water, of met een scheut granenmelk erin, of alleen met granenmelk, of je voegt het toe aan je pap, pannenkoeken, koekjes noem maar op.
Ze zijn echt zalig en er zit een gedachte achter
1) Latte Kurkuma
 Er zit in alle geraffineerdere palmbloesemsuiker in voor de smaak en voedingsstoffen, kokosrasp voor de vezels. In deze late zit kurkuma en zwarte peper wat ontsteking remmend werkt op darmen en lichaam zoals tegen darmonstekingen of reumatische klachten, zit vol antioxidanten en het stofje BDNF wat hersencellen aanmaakt en verbindingen wat goed werkt tegen depressie, alzheimer en andere hersenziekte
2) Latte Ayurveda
Enorm verwarmend, vol antioxidanten, gember voor goed geheugen, kaneel voor stabiele suikerspiegel, heeft ook positief effect op ophopingen van eiwitten in de hersenen wat weer positief is voor hersenziekte. Verder ook de kurkuma en andere kruiden.
3) latte Rooibos,  rooibos wat positief werkt tegen allergie, rustgevend, slaap je lekker op en is positief voor het hart en tegen suikerziekte, de zoethout werkt goed voor de maag, verzacht keel en werkt positief bij griep.
Cacao dranken die je inzet als energie dranken (maar dan de gezonde soorten) ook met palmbloesemsuiker.
1) Cacao matcha en café
2) cacao café ethiopia
Beide zit vleugje koffie, cacao, palmbloesemsuiker en guarana en bij de Matcha de gezonde groene thee
Deze producten geven energie voor sporten, of als je met je hoofd ergens echt bij moet blijven, de kokosbloesemsuiker zorgt voor lange energie en de caffeine in cacao en in de koffie houden je fit en alert en verhoogd je uithoudingsvermogen en prestatie. Guarana zal melkzuur sneller afbreken en verhoogd je leerprestatie enorm en geeft stabiele energie.
Kruiden mixen, deze zijn zo waanzinnig gezond en geneeskrachtig, meest bijzondere kruiden zitten erin die je zo niet eens kan kopen zoals ashwaganda, echinacea, sumak, reishi, rhodiola, ginko biloba, enz enz.
1) Immuno Botanico mix
2) Adapto Botanico mix
3) Curcumax Botanico mix
4) Orac Botanico mix
5) Orac met peper Botanico mix
6) Flamuno Botanico mix
7) 4 algae Botanico mix
En nog een Khoisan Fleur de sel een zout die geraffineerd is.
Ik heb een smaken test opgenomen 3 minuten vertel ik over de smaak https://www.youtube.com/watch?v=YHy0n7VwtHk&t=27s
Lees meer op https://www.amanprana.eu/
Wil je ze bestellen veel producten kun je met 20% korting bestellen bij www.novavitae.nl met de code IRENE20% mochten ze niet hebben wat je zoekt bel ze want ze kunnen het bestellen.