200 gr. amandelen zonder schilletje of amandelmeel
6-8 el. honing (moutstroop of agavestroop)
1 tl. bio citroenschil
· Doe de amandelen of amandelschaafsel in de
keukenmachine of shredder/ koffiemolen en maal alles fijn.
· Rasp wat citroenschil erboven of doe een ½ tl. citroenaroma bij het amandelmeel.
· Kneed het goed door elkaar maar het mag niet aan je handen blijven plakken.
· Zet het mengsel in de koelkast zodat het goed koud kan worden.
· In sommige recepten moet je er gedroogd fruit doorheen kneden.
Dit en nog 100 andere bakrecepten vindt je in mijn OUDHOLLANDSE BAKRECEPTEN van Irene Lelieveld

 

Ik heb 4 kookboeken geschreven (of samen geschreven)

  • Natuurlijk samen koken (enorm dik en enorm kleurrijk)
  • Gezonde wereld gerechten
  • Koken met Irene (of te wel koken met allergieën)
  • Oudhollands bakboek (oude recepten in een gezond jasje)

Nu alle boeken maar 10 euro. Mail me en ik stuur ze op.

https://www.persoonlijke-voeding.nl/boek.php

Benieuwd welke voeding bij jou past?

www.persoonlijke-voeding.nl