1 courgette in stukken
1 rode ui in stukjes
1 Winterpeen in stukjes
1 rode paprika in stukjes
1 lemon uitpersen
2 teentjes knoflook in plakjes
Flink Olijfolie
Doe dit alles in een ovenschotel met ruim olijfolie en laat dit op 200 graden gaar bakken
Kook ondertussen rode linzen. ( 1 liter water koken en dan 5 minuten de linzen koken) afgieten en daarna schep bouillonpoeder erdoor
Snij een halve komkommer en 2 tomaten in stukjes
Alles door elkaar mengen en op smaak maken met specerijen naar keuze.
De olijfolie is van Amanprana de beste eruit . Deze mag ook verhit worden. is 100% biologische, organisch geteeld, koud geperst. Bij deze weet je 100% zeker dat je de beste kwaliteit hebt, en eerlijk voor mensen die het verbouwen en het milieu
code irene20% krijg je op deze olie 20% korting
Ik heb 4 kookboeken geschreven (of samen geschreven)
- Natuurlijk samen koken (enorm dik en enorm kleurrijk)
- Gezonde wereld gerechten
- Koken met Irene (of te wel koken met allergieën)
- Oudhollands bakboek (oude recepten in een gezond jasje)
Nu alle boeken maar 10 euro. Mail me en ik stuur ze op.
https://www.persoonlijke-voeding.nl/boek.php
Benieuwd welke voeding bij jou past?