2 rode uien
400 gram kikkererwten
1 kilo snijbiet
Olijfolie
Half potje gedroogde tomaten in olie
Fetta of plantaardige kaas
Kruiden als dille Bieslook en munt blaadjes.
- De uien klein snijden en bakken in olijfolie.
- De snijbiet in stukken snijden en mee roerbakken
- Kikkererwten erdoor en verwarmen.
- Opscheppen en 5 gedroogde tomaten in stukjes erover
- 100 gram fetta of vegankaas erover
- En de kruiden erover.
Ik heb 4 kookboeken geschreven (of samen geschreven)
- Natuurlijk samen koken (enorm dik en enorm kleurrijk)
- Gezonde wereld gerechten
- Koken met Irene (of te wel koken met allergieën)
- Oudhollands bakboek (oude recepten in een gezond jasje)
Nu alle boeken maar 10 euro. Mail me en ik stuur ze op.
https://www.persoonlijke-voeding.nl/boek.php
Benieuwd welke voeding bij jou past?