2 rode uien
400 gram kikkererwten
1 kilo snijbiet
Olijfolie
Half potje gedroogde tomaten in olie
Fetta of plantaardige kaas
Kruiden als dille Bieslook en munt blaadjes.
  • De uien klein snijden en bakken in olijfolie.
  • De snijbiet in stukken snijden en mee roerbakken
  • Kikkererwten erdoor en verwarmen.
  • Opscheppen en 5 gedroogde tomaten in stukjes erover
  • 100 gram fetta of vegankaas erover
  • En de kruiden erover.

 

Ik heb 4 kookboeken geschreven (of samen geschreven)

  • Natuurlijk samen koken (enorm dik en enorm kleurrijk)
  • Gezonde wereld gerechten
  • Koken met Irene (of te wel koken met allergieën)
  • Oudhollands bakboek (oude recepten in een gezond jasje)

Nu alle boeken maar 10 euro. Mail me en ik stuur ze op.

https://www.persoonlijke-voeding.nl/boek.php

Benieuwd welke voeding bij jou past?

www.persoonlijke-voeding.nl