Media

Wanneer je wilt weten wat er allemaal gebeurt en waar ik mee bezig ben, welke programma's ik te zien ben en ik welke kranten of bladen een artikel van me staat, kijk dan op, of volg me dan op www.facebook.com/EenGezondeEter

Ik heb de afgelopen jaren al veel ondernomen. Zo heb ik geschreven voor een tv programma (eten en weten), verschillende magazines, geef cursussen en presentaties in bedrijven. Ben columniste geweest op vele website zoals ook op vetvrij.com. Ook ben ik al in verschillende radio programma’s te gast geweest zoals o.a Cappuccino(radio 2), radio wekkerwakker (Max). Verder enorm vaak op de radio en TV van L1 geweest. En paar keer per jaar met een artikel in dagblad De Limburger.

Ik was en panellid van het programma Kassa waarin ik in 2 afleveringen mijn mening moest vertellen over maaltijdssalades.

Deze filmpjes die je hieronder ziet, daar heb ik de teksten voor geschreven. De opdracht was dat het niet teveel richting natuurvoeding zou gaan. Doelgroep kinderen of mensen die nog heel weinig bezig zijn met voeding. Het is ook op tv geweest.

Eten en Weten 1, groente en fruit
Eten en weten 2, Brood
Eten en weten 3, Drinken
Eten en weten 4, Vis
Eten en weten 5, Vlees

Hier heb ik een interview met Catherine Keyl, september 2016, in opdracht van ECI.

De afgelopen jaren heb ik zoveel gedaan, voor bladen geschreven, boeken uitgebracht, lezingen gegeven dat ik gestopt ben met het bijhouden ervan.