Klachten

Veel mensen hebben lichamelijke klachten en weten niet waardoor deze veroorzaakt worden. Maar ook als je geen klachten hebt is het belangrijk dat je precies weet welke voeding goed en slecht voor je is om zo je gezondheid optimaal te houden.

KokenGoede gezondheid begint bij je voeding. Dit is iets wat je zelf in de hand hebt. Het zal een zeer positief effect op je hebben als je eet wat bij je past. Ik test precies uit wat je lichaam wel en niet kan verdragen. Al vanaf 2003 ben ik actief in dit vak en ik blijf het ongelofelijk vinden wat voeding een kracht heeft. Zowel positief als negatief. Uiteraard breng ik mooi in kaart welke voeding juist positief effect heeft en welke voeding je beter kunt mijden. Dit is heel persoonlijk.

Voorbeelden van klachten die ik het meest tegen kom in mijn praktijk en met goede resultaten heb behandeld zijn:
 · Histamine problemen
 · Ziekte van lyme
 · Epstein-barr virus
 · Postviraal voedingsplan (b.v na corona)
 · Huidklachten (acne, psoriasis,eczeem enz)
 · Alle allergieklachten
 · Darmklachten (alle ook spastische darm)
 · Overgewicht
 · Hormoonklachten
 · Hoofdpijn of migraine
 · Vermoeidheid
 · Burn-out klachten
 · Chronische verkoudheden
 · Keelklachten
 · Vaak koud hebben
 · Gewrichtsklachten (ook jicht)
 · Lichamelijk slecht voelen
 · Gewichtsproblemen
 · Candida
 · Vrijwel alle huidklachten ( voedingsgerelateerd.)
 · Depressie of humeur schommelingen
 · Zwak immuniteitssysteem
 · Pms, menstruatie en overgangsklachten
 · Huilbaby’s en lichamelijke klachten bij baby en kleintjes
 · Welvaartziektes  (alle hart en vaatziekte, diabetes, hoog cholesterol enz.)

Ook kan ik emotionele onbalansen weghalen, of de blokkade naast voeding uittesten van deze bovenstaande oorzaken. Kijk dan naar Body-code.

Staat je klacht hier niet bij? Dat kan, niet alle klachten kunnen worden vermeld. Mail me even dan kunnen we het bespreken.

Supplementen

Bij de uitgebreide test, test ik of je tekorten hebt aan vitamine, mineralen en omega vetzuren. Hierdoor krijg je een mooi beeld over je eventuele tekorten. Ik probeer met mijn advies zoveel mogelijk de tekorten aan te vullen met voeding, maar soms zijn er toch supplementen nodig. Tegenwoordig zijn er ontzettend veel supplementen te koop en je ziet door de bomen het bos niet meer, van goedkope synthetische vitamine tot de natuurlijke soorten.

Supplementen moeten zo natuurlijk mogelijk zijn voor het beste resultaat. Dus veel soorten uit supermarkten end kun je beter laten staan omdat ze vaak synthetische zijn. De prijs is lager maar de opname is slechter en bovendien is een lichaam niet gemaakt om synthetische nagemaakt stoffen op te nemen. Beter kun je ze in natuurvoedingswinkels kopen zodat je zeker weet dat ze van natuurlijke afkomst zijn. Ik verkoop zelf geen supplementen maar ik adviseer ze wel. Ik zit natuurlijk al jaren in het vak en heb zo mijn eigen favorieten die kwalitatief goed zijn en een leuk prijsje hebben.

Vitortho
Aov
Vitakruid
Metagenics
NOW
Douglas (supplementen)

Bij www.nutritioncompany.eu hebben ze alleen maar goede merken en via deze groothandel werk ik. Met de code 221292 die je bij het afrekenen invult krijg je 20% korting op alles en altijd.
Dus wil je goede supplementen ga daar kijken en gebruik gerust mijn code.

positieve ervaringen