Deze bijzondere ontgifting kan naast toxines zelfs zware metalen uit je lijf halen. Deze stapelen zich op door milieu het eten van vis, amalgaan vullingen enz.

Fulvinezuur is een prachtig natuurlijk product die gelukkig synthetisch niet na te maken is. Het ontstaat uit de vertering van rottende planten op de bodem door micro organisme. In dit proces ontstaan 3 stoffen humine, huminezuur en fulvinezuur. Om die fulvinezuur eruit te halen wordt de bodem (humus) in vaten gefermenteerd. (wijnachtige vaten)  Ze voegen in het merk waar ik mee werk gezuiverd regenwater, enzymen en microben toe. De enzymen zorgen voor scheiding van fulvine van de humus door een fermentatie methode. (microben voegen ze toe om te voorkomen dat je schadelijke E-coli zich ontwikkeld) Dit proces duurt 3 a 4 maanden. Dan wordt het door een gepatenteerd filtersysteem gedaan om te voorkomen dat er schadelijke microben in eindproduct komt.

In fulvinezuur zitten veel voedingstoffen die direct in de cel getransporteerd kan worden en haalt ook meteen de gifstoffen uit de cel. Dit zijn toxines en zware metalen als lood, kwik, cadmium, barium, thallium. Deze worden gebonden en uit het lichaam af gevoerd het is een zeer krachtige ontgiftende methode.

De voedingstoffen in onze voeding is erg laag geworden door de jaren heen. Er worden in de langbouw pesticiden en toxines gebruikt die alle ook goede micro-organisme doden. De  bodem wordt zo steriel waardoor de opname van voedingstoffen nog maar minimaal is, de reden waarom we eten om voedingsstoffen binnen te krijgen maar dat is minimaal nog maar. Door het nemen van fulvinezuur kan dit compenseren. Ook is biologisch voedsel niet meer rijk aan voedingstoffen want de boeren verrijken niet de bodem met mineralen en fulvinezuur. Ze  spuiten geen pesticiden wat ook als erg goed is waardoor micro-organisme meer kans  hebben maar helaas wat voedingsstoffen betreft is er vaak niet zoveel verschil met niet biologisch. Jammer dat ze geen fulvinezuur in de bodem moeten doen dat zou veel verschil maken. Er zijn wel boeren in Nederland die het goed doen maar er zijn er maar weinig

Fulvinezuur is de meest natuurlijke manier om mineralen toe te voegen in je lichaam. Er zijn 60 soorten mineralen. Vele hiervan zitten in fulvinezuur en ook boel sporenelement. Dus naast dat het hele lijf ontgift voed het ook nog eens. Alle fulvinzuur bevatten elektrolyten, sporenelementen, mineralen, aminozuren. Rond de 100 nutrienten. Het heeft een positief effect op de enzymenproces in het lichaam

 

 

‍