Er zijn vele merken, vele soorten en vele vormen. Ik heb ze natuurlijk bijna allemaal geproefd en vele zijn gewoon echt vies. Maar ik heb eindelijk één gevonden die erg lekker is. Ik persoonlijk hou erg van groene poeders die ik als een tussendoortje neem met fruit in plaats van een snack.

Ik zelf vindt het de poeder in een glas wortelsap het allerlekkerste. Het is gezond, het is voedzaam en het doet heel veel aan je gezondheid.

Dit product is ook enorm interessant als je iemand bent die moeite heeft om 300 tot 400 gram groente en 2 stuks fruit te eten elke dag.  Naast dat het vol met groente en fruit zit,  zit het ook vol met vezels, spirulina en chlorella, probiotica en enzymen.

Even de voordelen

 • Maakt je lichaam basis
 • Geeft energie
 • Positief voor immuunsysteem
 • Ontgiftend voor je lichaam en lever
 • Zware metalen detox
 • Positief voor elke cel in het lichaam (bot, nagels, haren, bloed, tanden, aanmaak rode en witte bloedcellen enz
 • Stimuleert concentratie en leervermogen
 • Natuurlijke manier om je vitamine en mineralen binnen te krijgen

 

 Hoe heet dit super lekkere gezonde poeder?    Greens for life

Kijk op de website en met de code 221292 krijg je 20% korting

https://www.nutritioncompany.eu/nl/greens-for-lifetm

 

 

 

Greens for Life ingrediënten

Gerstegras/tarwegras extract*, Gecombineerd vezelcomplex* (oplosbare / niet-oplosbare appelvezel en pectine, tarwekiemen en gemicroniseerde tarwezemelen, acaciavezels), Fruits & Greens complex* (paprika, gember, broccoli, boerenkool, witte kool, bloemkool, spinazie, groene thee, framboos, banaan, kiwi, mango, pruimen, citroen, limoen, cranberry, ananas, sinaasappel, roze grapefruit, kers, tarwegras, alfalfa, spirulina, chlorella en draagstof (maiszetmeel, maltodextrine van de zoete aardappel, acaciavezel)), Spirulina*, Chlorella*, Acerola extract*, Lactospore, Enzymencomplex, Groene thee extract*, Policosanol, natuurlijke aroma’s*, stevia*, citroenzuur.

* = van biologische teelt

Zoals je ziet, zijn alle plantgebaseerde ingrediënten biologisch. Maar sommige ingrediënten, zoals bijvoorbeeld lactobacillen, kunnen niet biologisch zijn, daarom staat daar ook geen * bij. De natuurlijke aroma’s zijn overigens van bosvruchten, dat verklaart meteen de heerlijke smaak van deze Greens.

Greens for Life bevat géén zout, suiker, gist, dierlijke producten of synthetische toevoegingen.

Greens for Life ingrediëntendeclaratie per portie van 10 gram

Ingrediënt Hoeveelheid
13:1 Gerstegras / tarwegras extract

bevat een veelvoud aan belangrijke voedingsstoffen (uitzonderlijk hoge concentratie)

4800 mg
Gecombineerd Vezelcomplex

oplosbare / niet-oplosbare appelvezel en pectine, tarwekiemen en gemicroniseerde tarwezemelen, acaciavezels

2360 mg
Fruits & Greens complex

bestaande uit een 100:1 extract van paprika, gember, broccoli, boerenkool, witte kool, bloemkool, spinazie, groene thee, framboos, banaan, kiwi, mango, pruimen, citroen, limoen, cranberry, ananas, sinaasappel, roze grapefruit, kers, tarwegras, alfalfa, spirulina, chlorella en draagstof (maiszetmeel, maltodextrine van zoete aardappel, acaciavezel)

1130 mg
Spirulina

natuurlijke voedingsbron met meer dan 50 essentiële voedingsstoffen

700 mg
Chlorella

bevat 30 mg chlorophyl per gram

300 mg
Acerola extract

met 50% natuurlijke vitamine C

190 mg
Lactospore

maagzuurresistente probiotische lactobacillencultuur

1.49 miljard / 90 mg
Enzymencomplex

(uit gefermenteerde rijst) bestaande uit amylase, lactase, protease, lipase en cellulase

50 mg
Groene thee extract (Camellia sinensis)

bevat minimaal 25% catechines

50 mg
Policosanol

uit rijstzemelen

30 mg
Overige ingrediënten

natuurlijke aroma’s, groene stevia*, citroenzuur

Greens for Life inhoud en voedingswaarde

Inhoud: 300 gram (30 porties van 10 gram).

Voedingswaarde per 100 gram per portie (10 gram)
Calorieën 1077 kJ / 260 kCal 107.7 kJ / 26 kCal
Vetten 3.0 gr 0.3 gr
 – waarvan Verzadigde vetzuren 0.15 gr 0.015 gr
Koolhydraten 17.5 gr 1.75 gr
 – waarvan natuurlijke suikers 3.6 gr 0.36 gr
Eiwitten 20 gr 2.0 gr
Vezels 39.6 gr 3.96 gr
Zout 0.2 gr 0.02 gr
Vitamine C 670.0 mg 67.0 mg

Gebruiksaanwijzing Greens for Life

Los een volle maatschep (10 gram) op in water, wortelsap, fruitsap of voeg toe aan je favoriete smoothie of koude drank. Gebruik een shaker voor het beste resultaat. Greens for life niet verhitten.

Gebruik Greens for Life bij voorkeur in de ochtend of in de tweede helft van de middag. Het is een energiegever dus daar heb je extra baat bij in de ochtend of in de tweede helft van de middag.

Na opening koel, droog en buiten bereik van kleine kinderen bewaren.

Dieet en Greens for Life

Greens for Life is een heerlijke ondersteuning wanneer je wil afslanken of wanneer je een actieve sporter bent.

Greens for Life bij afslanken

Greens for Life bevat slechts 2,2 gram koolhydraten per portie dus dat past uitstekend in elk (zelfs low-carb) dieet. Greens for Life bevordert bovendien een normale stoelgang, die vooral bij een ‘lowcarb’ dieet ernstig verstoord kan raken, houdt je energie op peil, en zorgt tijdens periodes van dieet voor voldoende voedingsstoffen.

Greens for Life voor sporters of actievelingen

Sporten leidt tot verzuring. Dat herken je meteen in de vorm van spierpijn, wat deels ontstaat door verzuurde spieren. Maar wist je dat ook het regelmatig (en overmatig) gebruik van eiwitsupplementen kan leiden tot een verlaagde pH-waarde en daarmee kan leiden tot verzuring van je lichaam? Dat geldt met name voor dierlijke eiwitsupplementen zoals whey. Dagelijks gebruik van Greens for Life helpt jou als sporter om de zuur-base balans te ondersteunen.

10 redenen om vandaag te beginnen

Een van de rijkste, 100% natuurlijke, bronnen van vitaminen, mineralen, aminozuren, enzymen en antioxidanten in een heerlijk smakende shakemix. Ik zou niet goed weten waarmee ik zou moeten beginnen, als ik je de gezonde eigenschappen van Greens for Life wil vertellen. Maar laat ik beginnen met 10 redenen waarom je vandaag nog zou moeten beginnen:

 1. Greens for Life heeft als hoofdbestanddeel een krachtig 13:1 extract van gerstegras / tarwegras. Dit extract bevat zeer hoge concentraties aan vitaminen, mineralen en antioxidanten, maar is ook nog eens een sterk alkaliserende voedingsstof (pH-verhogend en daarmee ontzurend). Daarmee ondersteunt het een neutrale zuurbalans.
 2. Het belang van voldoende vezels in het dieet voor een goede darmwerking en stoelgang behoeft geen verdere uitleg. Greens for Life bevat plantaardige vezels, acacia-, appelpectin- een tarwekiemvezels voor een goede darmfunctie en stoelgang.
 3. Greens for Life bevat een Fruits & Greens extract met de nog altijd unieke 100:1 (!) extractie. Omdat dit zo hoog geconcentreerd is, bevat 1 gram hiervan evenveel bioflavonoïden, vitaminen, mineralen en antioxidanten als 100 gram verse groenten en fruit!
 4. De spirulina en chlorella in Greens for Life bevatten meer dan 50 belangrijke nutriënten en zijn een bron van chlorophyl, chlorella heeft bovendien een interne reinigende werking.
 5. Enzymen sturen alle lichaamsprocessen aan. De enzymen in Greens for Life ondersteunen de spijsvertering, verbeteren de opname van voedingsstoffen en helpen je lichaam beter te functioneren.
 6. Een portie Greens for Life bevat 1.49 miljard maagzuurresistente lactosporen die zich in de dunne darm tot een volwaardige lactobacillencultuur ontwikkelen. Lactobacillen zijn de ‘goede’ bacillen die de darmflora ondersteunen.
 7. Als je nog regelmatig gebruik maakt van kant-en-klaar voedsel, pakjes en zakjes, bewerkte voedingsmiddelen, voeding met teveel vet, suiker en geraffineerde koolhydraten, kom je onmogelijk aan de minimale hoeveelheid groente en fruit die je lichaam nodig heeft. Gebruik op die dagen Greens for Life ter compensatie.
 8. Helpt je om dagelijks voldoende micronutriënten binnen te krijgen als je op dieet bent.
 9. Helpt je in een gezonde zuur-base balans als je een intensieve sporter bent.
 10. Greens for Life is geen moeilijk te slikken tablet of capsule, maar een poeder dat gemakkelijk oplost in water of sap, Daardoor kan je lichaam alle voedingsstoffen beter en sneller opnemen

Kijk op de website en met de code 221292 krijg je 20% korting

https://www.nutritioncompany.eu/nl/greens-for-lifetm

 

 

Er zit acacia ook in lees maar eens de voordelen