Wie ben ik

Ik ben Irene lelieveld. (auto) kinesioloog en voedingstherapeut en auteur van de 11 boeken. Heb een praktijk waar ik mensen test en adviezen geef voor elke klacht en bijna elke ziekte.

Deze blog is een verlengstuk van mijn website en mijn  facebook

Hier op deze blog staan allerlei dingen die mij bezig houden en wat ik graag deel met jouw. Verder staan er recepten op en activiteiten zoals waar ik te vinden ben als ik door het land reis.

Bovenin staan de onderdelen en rechts de laatst geschreven stukjes

Ook schrijf ik veel artikelen en op deze blog vindt je er al heel veel.

Maar voor andere websites schrijf ik ook. Ik heb al heel wat artikelen naast mijn boeken geschreven. Hieronder de linkjes naar artikelen die jij misschien heel interessant vindt. Ik, heb een lichte vorm van dyslexie dus mijn verontschuldigen als er fouten zitten. Veel wordt nagekeken maar zeker niet alles.

Mijn passie

Voeding en gezondheid is een echte passie van me geworden en ik studeer dan ook al vanaf 1998 onophoudelijk hierin. Alles wat met voeding en het menselijk lichaam te maken heeft boeit me enorm en ik wil er graag alles over weten. Honderden studieboeken heb ik versleten, een studie gedaan in de Chinese geneeskunst en de opleiding tot voedingstherapeut en kinesioloog. Verder heb ik (auto)kinesiologisch leren testen. Bovendien ben ik er achter gekomen dat iedereen uniek is en een voedingspatroon afgestemd op je lichaam het beste werkt.

meer

Mijn laatste boeken

sportvoeding
wegwijs in sportvoeding Dit boek verteld je alles wat je moet weten over voeding bij krachtsport, duursport en recreatie
Wegwijs in de overgang
Wegwijs in de overgang Wat kun je het beste wel en niet eten tijdens de overgang en hoe ga je om met deze periode
Wereldgerechten
Gezonde wereldgerechten Heerlijke gerechten van over de hele wereld en allemaal in een gezond jasje
Mooie en vitale huid
Mooie en vitale huid een mooie huid komt van binnen uit. Dit boek verteld je de geheimen van voeding en de relatie die het heeft met de huid
alle boeken

Wist je dat

“je voeding kan inzetten als medicijn?”

meer

extern geschreven

Voor heel veel websites en tijdschriften heb ik geschreven. Voor wat ik geschreven heb klik op

meer

Geef een reactie